10.090 FtAz ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
Paraméterek 
 • Következő generációs 21700 akkumulátor:
  A NITECORE következő generációs 21700 újratölthető akkumulátora, az NL2150 elképesztő 5000mAh kapacitással rendelkezik. Ez a nagy teljesítményű akkumulátor jobb teljesítményt és kiváló energia leadást kínál az előző 18650 akkumulátorokhoz képest. Ideális társ a NITECORE ÚJ P12 taktikai zseblámpájához.

  Prémium minőségű akkumulátor:
  A NITECORE NL2150 az összes biztonsági funkcióval, minőségi műszaki megoldással és egyebekkel rendelkezik, amelyek a NITECORE-t megbízható márkává tették az újratölthető Li-ion akkumulátorok világában. Az Ön drága elektronikai terméke biztonságosan működhet az NL2150 készülékkel, amely magas hőmérsékletnek ellenálló kialakítást és beépített biztosítékokat tartalmaz a túlfeszültség megakadályozására. Ez megvédi a túltöltéstől, és a rövidzárlatoktól. Az NL2150 prémium anyagokból készül, például nikkelezett rozsdamentes acél csatlakozókkal, amelyek biztosítják az ütésállóságot, a jó vezetőképességet és az oxidációs ellenállást. Biztonságos és megbízható, az NL2150 világszerte biztosított és többféle elektronikus tanúsítvánnyal rendelkezik.

  Tulajdonságok:

  • Beépített nyomáscsökkentő szelep
  • Mikropórusos gát a hőelvezetéshez
  • Beépített PTC a túlfeszültség-védelem érdekében
  • Nikkelezett rozsdamentes acél katód és anód
  • Kopásálló bevonat
  • Túltöltés elleni védelem
Nitecore Kellék Akkumulátor 21700 NL2150 (5000mAh)
Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G