3.990 FtAz ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
  • A töltő megfelelő erősségű áramforrás esetén képes egy USB-eszköz és a behelyezett akkumulátor egyidejű töltésére. Ha a bemeneti áram nem bizonyul elegendőnek, az F1 az akkumulátor töltését követően kezdi meg a csatlakoztatott USB készülék töltését.


    A Nitecore F1 töltő a következő méretű Li-ion / IMR akkumulátorokkal kompatibilis: 26650, 18650, 18490, 17670, 17500, 17335, 16340 (RCR123), 14500 és 10440.


    A FlexBank tápellátása megoldható egy külső eszközről, például egy napelemről is, a töltő Micro USB portján keresztül. A csatlakoztatott külső eszközöket, például mobiltelefonokat maximálisan 1 amperrel, a töltőbe helyezett akkumulátorokat pedig kapacitásától függően 0.5 / 1 amperrel képes feltölteni.
    Az F1 automatikusan felismeri a behelyezett akkumulátor típusát, s választja ki a töltőáram szintjét és módját. Emellett beépítésre került egy sor további, hasznos funkció is, többek között az intelligens multiméter - mely tájékoztat az akkumulátor feszültségéről 0.1V pontossággal -, valamint a 0V-os akkumulátorok aktiválása. Powerbank üzemmódban a LED-ek jelenítik meg az akkumulátor és a töltés állapotát, különböző minták szerint.

Nitecore Kellék Akkumulátor Töltő f1
Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz