A tökéletes "apuka" lámpa!

2019. szeptember 19.
olvasási idő: 2 perc

Ha tökéletes ajándékot keresel egy olyan személynek aki szeret barkácsolni, esetleg olyan munkát végez amelyhez elengedhetetlen egy zseblámpa használata, akkor megtaláltad a számára megfelelő ajándékot, méghozzá a Nitecore MT21C dönthető fejű zseblámpa személyében. Mivelhogy ez a könnyen kezelhető és nagy fény erejű készülék egyszerűen átkonvertálható a tradicionális zseblámpa stílusból egy 90°-ban dönthető mágneses zseblámpává. Térjünk is ki rá bővebben, hogy mit is tud ez az egyedi zseblámpa.

Az otthoni barkácsolás is sokkal egyszerűbb dönthető fejjel:

A legegyedibb tulajdonsága az MT21C-nek a dönthető feje, amelyet 5 különböző állásban tudunk pozícionálni egészen 90°-ig, vagyis az L állásig. Ez az elengedhetetlen „plusz” segíti a felhasználóját abban, hogy bármilyen szűk helyen is legyen a munkavégzés, a megvilágítás tökéletes legyen.

Egyenes állásban a mindennapi használatra:

Természetesen a Nitecore MT21C nem csak egy munkalámpa. Amikor a lámpafej egyenes állásban van akkor úgy néz ki, mint egy átlagos mindennapi használatra szánt elemlámpa, amely kompaktsága és könnyű súlya miatt teljesen kimeríti a zseblámpa fogalmát. Egy lámpa amely használójának mindig kéznél lehet nappal és éjszakai is.

Mágneses talpazata ideálissá teszi a műszaki munkálatokhoz:

Ha esetleg a hobbijaid közé tartozik az autószerelés, esetleg egyéb gépek bütykölése, vagy csak simán kéne a kocsiba egy lámpa amely egy útmenti defekt esetén jól jöhet, akkor szintén az MT21C a számodra legalkalmasabb lámpa a piacon. Mágneses talpazata segítségével bármilyen fém felületen megtapad, így nem kell többet azon veszekedni, hogy ki tartsa a lámpát. Akár a hűtőszekrény ajtaján is megtapad, hogy a következő alkalommal azonnal kéznél legyen.

2

Használata közben szabadon maradhat mindkét kezünk:

Az MT21C átalakítható egy olyan lámpává, amelyet nem feltétlen szükséges a kezünkben hordozni. Ha nincs is épp fém felület a közelben, akkor is ott van a lámpán található fém akasztó a lámpafejen, vagy a mellékelt fém klipsz. Így tulajdonképpen akasztható zsebre táskára sapkára esetleg bármilyen kampóra felakaszthatjuk. Emellett a készülék talpazata lapos, így talpra is állítható ha épp a helyzet úgy kívánja meg. Az L alakban dönthető lámpafej előnyei ilyenkor jönnek ki igazán.

3
 

Állítható fényerőfokozat bármilyen szituációra:

Az 5 fényerősségi fokozattal ami 1 lumentől egészen 1000 lumenig vagyis a Turbo módig van beskálázva, minden váratlan helyzetben tökéletesen megállja a helyét. Elegendő fényáramot képes biztosítani, hogy akár a legsötétebb sarkokat is bevilágítsa. Használd a turbó módot vészhelyzetek esetén, a négy alacsonyabb módot meg igazából bármikor, mondjuk egy kutyasétáltatás alkalmával. A MT21C-be még három speciális üzemmód is került amelyek a: Stroboszkóp, S.O.S., illetve a helyzetjelző funkció. Ezek a funkciók hatalmas segítséget tudnak nyújtani szorult helyzetben a helyzetünket jelezni. A legjobb az egészben, hogy a legjobb helyre elhelyezett multifunkciós gomb enged hozzáférést minden egyes funkciójához a lámpának. Így azonnal tudunk ugrálni alacsony és a turbó mód között.

Összegezve a mondandómat az MT21C egy nagyon jól összerakott munka/EDC lámpa, rengeteg funkcióval és elegendő fényerővel bármilyen váratlan helyzetre.

Tovább a termékre!

További cikkeink

2024. február 22.
Nitecore EDC33 elemlámpa teszt

A Nitecore EDC sorozata két új taggal bővült, az EDC33 és az EDC35 modellekkel. A kisebbik modellt, az EDC33-ast szeretném bemutatni közelebbről.

2024. február 16.
Kiránduláshoz, túrázáshoz, Kéktúrához ajánlott lámpák és fejlámpák

Itt a tavasz, lassan felszáradnak erdeink, és egyre többen látogatnak ki ilyenkor a természetbe, hogy élvezzék a friss levegő és a gyönyörű tájak látványát. Azonban sok esetben megfeleldkeznek egy rettentően hasznos, akár életmentő kiegészítőről, mégpedig a lámpáról! Ebben a cikkben a világító alkalmatosságok szükségességére szeretnénk felhívni figyelmeteket, amiknek helye kell, hogy legyen a csomagotokban!

2024. január 8.
Milyen akkutöltőt vásároljak?

Felmerülhet a kérdés a felhasználókban, hogy vajon van-e értelme még 2024-ben akkutöltőt venni az elemlámpájához, hiszen már szinte minden lámpában van beépített töltőelektronika. A kérdés nem ennyire egyoldalú, de ezt a blogbejegyzésünkben ki is fejtjük részletesebben.

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G