A T széria új tagjaként megérkezett a TIP2 kettős fényforrású mágneses kulcstartólámpa. Kétszeresére növelt teljesítménnyel a TIP2 2 darab CREE XP-G3 S3 LED-et használ fényforrásaként. Tükröződésmentes optikai lencséjének köszönhetően 720 lumenes lenyűgöző teljesítményre képes 2160 kandellás középfény intenzitással és 93 méteres maximális hatótávolsággal.

2

Dupla teljesítmény hasonló méretben.

A TIP2 lámpateste CNC-vel megmunkált alumínium ötvözetből készült, így biztosítva a lámpa könnyű súlyát, szilárdságát és tökéletes hőelvezetését. A tökéletes illesztéseknek köszönhetően a test védett az időjárás viszontagságai ellen, vagyis IP67 besorolású. A lámpa összsúlya mindössze 38,3g a klipsz nélkül. Méreteit tekintve nagyjából ugyanakkor mint elődje, a TIP.

3

Mágneses kialakítású talpazat a kéz nélküli felhasználói élmény érdekében.

A lámpa 2 darab neodímium mágnessel lett felszerelve, így képes ellenállni az akár 2,5kg-os terhelésnek is, miközben így lehetővé téve a széles körű alkalmazását, például karbantartási munkálatok, szabadtéri kempingek alkalmával.

4

Tartós futási idő az 500mAh-s tölthető Li-ion akkumulátorral és USB töltőporttal.

A fejlett szünet mentes áramellátási technológiának köszönhetően (APC Technológia) az 1qA parazitaáram 365 napos készenléti időt biztosít a lámpának. A beépített 500mAh-s Li-ion akkumulátor képes akár 55 órás futásidőt is biztosítani a készülék számára. A micro-USB töltőport biztosítva van egy fedő talpsapkával, így hatékony védelmet nyújtva a fröccsenő víz ellen. Az integrált ATR hőleadó technológia szabályozza a biztonságos működését a lámpának, mégpedig úgy, hogy nem hagyja túlmelegedni az elektronikát. Figyelembe veszi a környezet hőmérsékletét és ahhoz viszonyítva szabályozza a hőleadást.

5

A készülék 2 felhasználói móddal rendelkezik. A Demo módban 30 másodpercig bocsát ki fényt, majd automatikusan kikapcsol. Ez a nagy teljesítményű de rövid időtartamú megvilágításra lett kialakítva. A Daily módban a készülék a folyamatos megvilágítást hivatott szolgálni.  Ez olyan elfoglaltságokhoz alkalmas mint a túrázás, vagy kempingezés. A közvetlen hozzáférés a Turbo módhoz, vagyis a 720 lumenes fényáramhoz egyszerű. Mindössze egy gombnyomás az egész. A készüléket különböző eszközökről tudjuk tölteni, szinte mindenről aminek van USB portja, így akár menet közben is van utánpótlás, ha van nálunk egy powerbank is.

A gyártó a készülékre 2 év teljeskörű garanciát vállal!

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G