Itt a nyár! Kempingre fel!

2021. július 6.
olvasási idő: 4 perc

Végre elérkezett hozzánk a jó idő és a világjárvány okozta szigorítások is enyhülni kezdtek. Tehát itt az ideje, hogy elkezdjük tervezni a jól megérdemelt pihenésünk részleteit!
 A Mylitee.com segít kiválasztani és elérni utazásodhoz a megfelelő eszközöket, legyen az egy kempingezős fesztivál egy hűs vizű tóparton, vagy egy frissítő túra fent a hegyekben. Bárhová is mész a nyáron, reméljük segíthetünk beszerezni a szükséges eszközöket!

Itt a nyár!

Végre elérkezett hozzánk a jó idő és a világjárvány okozta szigorítások is enyhülni kezdtek. Tehát itt az ideje, hogy elkezdjük tervezni a jól megérdemelt pihenésünk részleteit!
 A Mylitee.com segít kiválasztani és elérni utazásodhoz a megfelelő eszközöket, legyen az egy kempingezős fesztivál egy hűs vizű tóparton, vagy egy frissítő túra fent a hegyekben. Bárhová is mész a nyáron, reméljük segíthetünk beszerezni a szükséges eszközöket!

Mit is kéne vinni?
Az első kérdés, ami pár nappal az utazás előtt felötlik bennünk, majd listázni kezdjük fejben, mire lehet szükségünk. A lista az idő haladtával csak bővül és bővül, míg aztán be sem férünk a táskánkba, és a végén szortírozásba fogunk. Tehát a következő kérdés merül fel mennünk: Mi a legszükségesebb?
 Természetes, hogy elsőnek az alap szükségletekkel kezdjük, illetve azokkal, amik sok helyet foglalnak a táskában. Miután pedig ezek válogatásával is kész vagyunk, a programunkhoz szükséges eszközöket vesszük sorra.
 Használunk majd elektromos berendezéseket ezen a kiránduláson? Fényképezőgépet, de legalább telefont bizonyára fogunk magunkkal vinni, amihez energiaforrás szükséges. Ha nem adott az áramforrás a helyszínen, be kell szerezzünk pár dolgot, hogy elektromos eszközeinket használni tudjuk.

 Kézenfekvő megoldás lehet egy Power Bank, amiből többféle változatot is forgalmazunk. A Nitecore széles választási lehetőséget tár elénk, ami alapján kiválaszthatjuk melyik Power Bank számunkra a legmegfelelőbb.

2

Egyik személyes kedvencünk a Nitecore Power Bank NB20000, ami rendkívüli teljesítményével ámulatba ejt minden természetjárót.
 20.000 mAh kapacitása és 45 W teljesítménnyel szolgál minket bármilyen élethelyzetben, többféle USB töltőportja segítségével pedig sokféle eszközt tölthetünk akár egyszerre. Két C-típusú és két A típusú portja van. Az egyik C-típusú portja különleges, mert nem csak bemeneteli töltőportként szolgál, hanem kimenetelinek is, így akár C-típusú USB kábellel is tölthetünk rajta eszközt.
 Sokoldalú használata mellett ez a Power Bank rendkívül szívós kialakítású, mégis könnyű. IPX5 besorolásával kisebb nyomású vízsugárnak is ellenáll, ami egy kisebb záport még elvisel, ha esetleg kint marad a szabad ég alatt.
 Ez az áramforrás kis mérete miatt akár táskazsebben ülve is töltheti nekünk menetközben elektronikai eszközeinket, ezért az egyik legpraktikusabb a túrázni vágyók körében

Ha már az elektronikus eszközöknél tartunk, kempingezéshez érdemes egy lámpát is vinnünk magunkkal, ami megvilágítja nekünk a sátor teljes belső terét. Egy könnyen és gyorsan feltölthető, nem sok helyet foglaló elemlámpára van szükségünk, mint a Fenix E28R.

4

Ennek a lámpának hatalmas előnye, hogy akár zsebben is elférhet, de 1500 lumenes maximális fényáramával nappali világosságot teremt a kempingben. Akár 73 órán és 35 percen keresztül tud nekünk világítani és akár 200 méter távolra is elér fénysugara. Ezzel a teljesítménnyel hamar belopja majd szívedbe magát.
 Többféle akkumulátorral is működik, egy újratölthető 18650 méretűvel, vagy akár két CR123A akkumulátorral is. A C-típusú USB töltés a gyors töltés lehetőségét kínálja, ha pedig tartalékba elraksz két CR123A akkumulátort, akkor az felkészíthet téged az esetleges vészhelyzetek esetére is.
 Könnyű 66 grammos testét hordhatod csiptetővel felakasztva, vagy hozzátartozó hordszíjával a kezedhez függesztve is. Ötféle fényerősségi fokozata sokoldalú használatot biztosít neked, stroboszkóp módja pedig védelmet nyújthat a nemkívánt vendégek ellen. Könnyű használata miatt talán aggódnál a véletlenszerű aktiválódása miatt, de nem kell, ugyanis az elemlámpát le lehet zárni, és így az akkumulátort sem meríti.
Képes megállni a saját talpán, így kempingezéshez ez a lámpa az egyik legideálisabb termék számodra!

 Micsoda megkönnyebbülés volna, ha minden elférne a táskánkban! Aggodalomra semmi ok, erre is kínálunk lehetőséget:
 Piacvezető márkáink közül a Nitecore többféle hátizsákkal is támogathatja kirándulásodat, amit többféle modul használatával helytakarékosan telepakolhatsz.

3

 A BP25 fekete hátizsák egy 25 literes MOLLE-rendszerű hátizsák, ami egy ideális méret túrázásokhoz, kempingezésekhez.
 Egy nagy tárolórekesze van, amit teljesen ki lehet nyitni, így a bepakolás egyszerű és könnyűvé válik. Belseje több rekeszt is tartalmaz, de kiegészíthető modulokkal is bővíthető, amikkel még rendszerezettebb és helytakarékosabb a táska.
 Erős anyaga és kialakítása miatt nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem bírná el a csomag súlyát, mivel dizájnja arra specializálódott, hogy ezt a terhet egyenletesen elossza hátunkon. Párnázott S-alakú vállpántjai jól szellőznek, így mozgás közben nem jelent kényelmetlenséget, erősített füle akár a kézben hordást is megengedi, és mindezek mellett a mellkas- és derékhevederjei segítik a testhez alkalmazkodását.
 Nem csak belső kialakítása ad nekünk lehetőséget a dolgaink tárolására, de külseje is arra lett tervezve, hogy minél több dolgot rögzíteni tudjunk rajta. Ajánlott kiegészítőivel ez a táska tökéletes társ lehet kirándulásaink során!

Ha minden megvan, és minden elfért, már csak a szeszélyes időjárás miatt támadhat aggodalmunk, de nem kell félni, ugyanis az itt említett Nitecore BP25 hátizsák és a Fenix E28R is vízálló.

Az említett három termék garantálni fogja önnek a kényelmes és élményekkel teli túrákat és kempingezéseket, a Mylitee.com pedig örömmel segít ezen termékek beszerzésében.

 

Kapcsolódó bejegyzés:

 https://www.mylitee.com/blog/5-tipp-hogy-a-legtobbet-tudd-kihozni-a-fejlampadbol-egy-kempingezes-alkalma

Nitecore BP25: https://www.mylitee.com/kiegeszitok/nitecore-hatizsak-bp25

Fenix E28R: https://www.mylitee.com/elemlampak/fenix-elemlampa-e28r-1-x-18650-luminus-sst40-1500-lumen

Nitecore NB20000: https://www.mylitee.com/aramforras/nitecore-powerbank-nb20000-20000mah 

 

 

További cikkeink

2024. február 22.
Nitecore EDC33 elemlámpa teszt

A Nitecore EDC sorozata két új taggal bővült, az EDC33 és az EDC35 modellekkel. A kisebbik modellt, az EDC33-ast szeretném bemutatni közelebbről.

2024. február 16.
Kiránduláshoz, túrázáshoz, Kéktúrához ajánlott lámpák és fejlámpák

Itt a tavasz, lassan felszáradnak erdeink, és egyre többen látogatnak ki ilyenkor a természetbe, hogy élvezzék a friss levegő és a gyönyörű tájak látványát. Azonban sok esetben megfeleldkeznek egy rettentően hasznos, akár életmentő kiegészítőről, mégpedig a lámpáról! Ebben a cikkben a világító alkalmatosságok szükségességére szeretnénk felhívni figyelmeteket, amiknek helye kell, hogy legyen a csomagotokban!

2024. január 8.
Milyen akkutöltőt vásároljak?

Felmerülhet a kérdés a felhasználókban, hogy vajon van-e értelme még 2024-ben akkutöltőt venni az elemlámpájához, hiszen már szinte minden lámpában van beépített töltőelektronika. A kérdés nem ennyire egyoldalú, de ezt a blogbejegyzésünkben ki is fejtjük részletesebben.

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G