Kedvenc elemlámpáink szereléshez és barkácsoláshoz!

2022. június 23.
olvasási idő: 4 perc

Tedd hatékonyabbá a szerelést, vagy a barkácsolást kiemelkedő minőségű és praktikus kialakítású munkalámpákkal! Egy praktikus fényforrás bizony nagyban meg tudja könnyíteni a dolgunkat munka közben. Blogbejegyzésünkben megmutatjuk a kedvenc, webshopunkon elérhető elem-és fejlámpáinkat, melyeket bátran ajánlunk, ha egy valóban hasznos fényforrásra van szükségünk a műhelyben! De előtte nézzük, mi tesz egy lámpát jó szerelőlámpává:

 

Mi jellemzi a tökéletes szerelőlámpát?

  • Széles megvilágítási szög és szórt fény

Egy kifejezetten szerelési munkálatokhoz tervezett lámpát nem feltétlenül jellemez a nagy hatótávolság, viszont a széles megvilágítási szöggel rendelkező, nagy lumenszámú szórt fény annál inkább. Ennek köszönhetően kiválóan bevilágítja közvetlen környezetünket, amely kifejezetten hasznos például autószerelés közben, amikor például a motorteret szeretnénk jobban átvizsgálni.

  • Hasznos funkciók

Akkor igazán hasznos egy szerelőlámpa, ha számos olyan funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a dolgunkat munka közben. Ilyen lehet például, hogy mágneses talppal szerelték fel, melynek köszönhetően könnyen és biztonságosan rögzíthetjük bármilyen fém felületen, így mindkét kezünket szabadon használhatjuk, miközben a lámpa tökéletes megvilágítást biztosít számunkra. További hasznos funkció lehet a dönthető fej, mellyel egyszerűen irányíthatjuk a lámpa fényét arra a pontra, amit a leginkább meg szeretnénk világítani, vagy a lámpatesten lévő akasztók, mellyel még több felületen rögzíthetjük fényforrásunkat.

  • Strapabíróság

Szerelés, vagy barkácsolás közben számos olyan helyzettel találkozhatunk, amikor szükség lehet arra, hogy lámpánk minél strapabíróbb anyagból készüljön. Fontos, hogy nagyobb ütődés esetén is védve maradjanak az érzékeny belső alkotóelemek, illetve a lámpa külseje is minél inkább ellenálljon az esetleges sérüléseknek. Fontos tulajdonság még a porállóság, illetve az sem árt, ha a víz sem okoz számára a problémát.

Ezek a tulajdonságok alapján bemutatjuk kedvenc lámpáinkat, melyekben garantáltan nem fogsz csalódni:

Acebeam PT40 lámpa:

Az Acebeam PT40 egy igazán sokoldalú és különleges fejlámpa és munkalámpa egyben, amely tökéletes választás, ha szereléshez, vagy barkácsoláshoz keresünk egy praktikus fényforrást. Hat darab minőségi Samsung LED-del van felszerelve, melyek 3000 lumenes, 110°-os szórt fényt adnak ki magukból. 6 előre beprogramozott fényerő fokozattal képes világítani, továbbá SOS üzemmódban is képes a működésre. Egy igazán strapabíró lámpáról van szó, hiszen edzett, CNC megmunkálású alumínium ötvözetből készült, mely maximálisan megvédi a lámpa belső alkotóelemeit a nagyobb ütésektől is. Ha arra van szükség, könnyedén lecsatlakoztathatjuk a lámpát a fejpántról, így egy tökéletes munkalámpát kapunk, melyet mágneses talpának köszönhetően bármilyen fém felületen rögzíthetünk.

Tudj meg többet: https://www.mylitee.com/elemlampak/acebeam-fejlampa-pt40-1x18650-samsung-lh351d-3000-lumen

2

Nitecore HC35 fejlámpa:

A Nitecore HC35 szintén egy fantasztikus szerelő-és fejlámpa egyben, amely hihetetlen fényerővel és rendkívül hosszú, akár 1200 órás üzemidővel rendelkezik. Erős, 2700 lumenes fényével képes 100°-ban bevilágítani közvetlen környezetét, ezzel tökéletes megvilágítást nyújtva a szerelési munkálatokhoz. A HC35 szintén gyorsan és egyszerűen alakítható át fejlámpából egy hihetetlenül hasznos szerelőlámpává. Ha szükségünk van mindkét kezünkre, mágneses talpának köszönhetően bármilyen fém felületre könnyedén rögzíthető.

Tudj meg töbet: https://www.mylitee.com/fejlampak/nitecore-fejlampa-hc35-1x21700-4xcree-xp-g3-s3-2700-lumen

3

Nitecore MT21C elemlámpa:

A Nitecore MT21C az egyik legsokoldalúbb Nitecore elemlámpa, amely tökéletes választás számos tevékenységhez, így szereléshez is. Sokoldalúsága erős fényének, beépített mágneses talpának, valamint egyedi dönthető fejének köszönhető. Ez a fantasztikus lámpa 1000 lumen fényáramot képes magából kiadni magából. Szintén számos fényerő fokozat és speciális mód közül választhatunk használata közben, ám a legnagyobb előnye a kialakításában rejlik. Az elemlámpa feje 90°-ban dönthető, így hatékonyan világítja meg a teljes környezetét. Tökéletes választás munkához, valamint szereléshez, hiszen mind mágneses talppal, mint fém akasztóval, valamint egy erős csiptetővel is ellátták, így bárhol biztonságosan rögzíthető munka közben.

Tudj meg többet: https://www.mylitee.com/elemlampak/nitecore-elemlampa-mt21c-1x18650-cree-xp-l-hd-v6-1000-lumen

4

Caterpillar CT3115 munkalámpa:

A Caterpilllar praktikus elemlámpájával, a CT3115-el hatékonyan világíthatod be a nagyobb munkaterületeket is. Kétféle megvilágítási móddal rendelkezik: 150 lumenes fejvilágítás és 170 lumenes COB LED frontvilágítás, így többirányú megvilágításra is képes. Különlegessége, hogy meghosszabbítható és összecsukható design-nal rendelkezik, így kisebb helyeken is kényelmesen elfér. Végét erős mágnessel szerelték fel, így könnyen és biztonságosan rögzíthető a lámpa számos fém felületen, melynek köszönhetően autószereléshez is kiváló.

Tudj meg többet: https://www.mylitee.com/elemlampak/caterpillar-work-elemlampa-akkumulatoros-extandable-170-150-lumen

5

Fedezd fel további munkalámpáinkat, melyek között található otthoni szereléshez, illetve barkácsoláshoz ideális fényforrások, illetve több, ipari munkálatok során hasznos darabot is találsz:

https://www.mylitee.com/munka

További cikkeink

2024. február 22.
Nitecore EDC33 elemlámpa teszt

A Nitecore EDC sorozata két új taggal bővült, az EDC33 és az EDC35 modellekkel. A kisebbik modellt, az EDC33-ast szeretném bemutatni közelebbről.

2024. február 16.
Kiránduláshoz, túrázáshoz, Kéktúrához ajánlott lámpák és fejlámpák

Itt a tavasz, lassan felszáradnak erdeink, és egyre többen látogatnak ki ilyenkor a természetbe, hogy élvezzék a friss levegő és a gyönyörű tájak látványát. Azonban sok esetben megfeleldkeznek egy rettentően hasznos, akár életmentő kiegészítőről, mégpedig a lámpáról! Ebben a cikkben a világító alkalmatosságok szükségességére szeretnénk felhívni figyelmeteket, amiknek helye kell, hogy legyen a csomagotokban!

2024. január 8.
Milyen akkutöltőt vásároljak?

Felmerülhet a kérdés a felhasználókban, hogy vajon van-e értelme még 2024-ben akkutöltőt venni az elemlámpájához, hiszen már szinte minden lámpában van beépített töltőelektronika. A kérdés nem ennyire egyoldalú, de ezt a blogbejegyzésünkben ki is fejtjük részletesebben.

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G