Megérkezett a Nitecore legújabb zászlóshajója! A TM38 névre keresztelt LED lámpa akár 1400 méteres hatótávolságra is képes, így széles körben használható.

A TM (Tiny Monster) széria új tagjaként a TM38 az eddigi legnagyobb méretű elemlámpa, melynek maximális fényárama elérheti az akár 1800 lumen-t, hatótávolsága pedig az 1400 métert is, ezzel túlszárnyalva minden korábbi TM szériás terméket.

Kompromisszumok nélkül! Ez a Nitecore TM38

A TM38 CREE XHP35 HI D4 LED-et használ, amely az SC5 CREE áttörési technológiáját alapul véve akár 80%-kal is képes javítani a hatótávot és akár 60%-kal a fénysűrűséget. A TM38 innovatív kétfokozatú kapcsolójával könnyedén válthatunk a lámpa kereső és nappali módjai között.

Kompromisszumok nélkül! Ez a Nitecore TM38

A TM38 számtalan okos funkciót tartogat a lepel alatt

  • multifunkciós OLED kijelzője, amely áttekintést ad az üzemállapotról, ezzel egyértelmű jelzést nyújtva a felhasználó felé, hogy épp melyik állapotban van az elemlámpa.
  • Az intelligens töltési funkciónak köszönhetően pedig automatikusan befejezésre kerül a töltés amikor a lámpánk elérte a 100%-os akkumulátor szintet. 
  • A töltöttség szintjét a főkapcsoló alatti töltöttségszint mérőn láthatjuk, így garantáltan nem fog meglepetés érni, ha merülőben lenne a TM38.
  • A beépített intelligens töltési áramkörök a biztonsági felügyeleti funkcióval gyorsan és biztonságosan töltik fel a töltést. A töltőkapuk pormentesek és vízállóak, könnyen kezelhetőek a különböző forgatókönyvekkel.

A TM38 specifikációi

Maximális fényáram: 1800 lumen  Maximális hatótáv: 1400 m
Maximális fényerősség: 490000 cd  Maximális üzemidő: 120 óra
LED: CREE XHP35 HI D4  Reflektor: OP
Hossz: 148 mm Súly: 1260,3 g
Kompatibilis akkumulátor: 8 x 18650 Li-ion
Fénysugár színe: Fehér fény 
Jellemzők: Harmadik generációs Smart Selector Ring, vízálló (IPX8), ütésálló, állvány rögzítési lehetőség
Felhasználási területek: Vadászat, túra, bűnüldözés, katonaság, horgászat, barlangászat, munka

 

További kérdéseiddel kapcsolatban hívd bátran szakértőnket: +36706244460

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G