Nyári újdonságok a Nitecore-tól!

2022. augusztus 9.
olvasási idő: 6 perc

Bemutatjuk a Nitecore legújabb termékeit!

A Nitecore idén nyáron számos új, hasznosabbnál hasznosabb és innovatívabbnál innovatívabb termékkel rukkolt elő számos termékkategóriában. Találhatóak közöttük fantasztikus teljesítményű elemlámpák, praktikus áramforrások és számos hasznos kiegészítő is, melyek elengedhetetlenek a nyári szabadtéri kalandok során!

Blogbejegyzésünkben részletesebben is bemutatjuk őket:

 

 

Nitecore MH40S elemlámpa

A Nitecore MH40S egy 1500 lumen fényárammal rendelkező elemlámpa, amely képes hihetetlen távlatokba elvilágítani. Egy darab Luminengin G9 LED-del szerelték fel, mellyel akár 1500 méterre is elláthatunk a sötétben. 4 fényerősségi fokozat és 3 speciális mód (stroboszkóp, helyzetjelző, SOS fényjelzés) közül választhatunk használata közben, így minden helyzetben hasznos társunk lehet.

A hatalmas hatótávolságon kívül, még ami igazán különlegessé és egyedivé teszi az MH40S elemlámpát a piacon, az a taktikai távkapcsolója, mellyel akár 1 méter távolról is megváltoztathatjuk a fényerejét, vagy válthatunk a világítási üzemmódok között. A távkapcsolót a mellékelt tépőzáras tapaszok, valamint a pánt segítségével szinte bármilyen felületre felhelyezhetjük. Az MH40S egy minőségi és strapabíró elemlámpa, amely biztosan nem fog minket cserbenhagyni! Tökéletes választás vadászathoz, mentőexpedíciók során, taktikai célokra, valamint egyéb szabadtári tevékenységhez!

Nitecore MH40S elemlámpa: https://www.mylitee.com/osszes-lampa/nitecore-elemlampa-mh40s-2x21700-tartozek-luminengin-g9-1500-lumen

 

Nitecore MH40S

Nitecore P35i elemlámpa

A Nitecore egy másik hatalmas hatótávolságú elemlámpát is a piacra dobott idén nyáron, méghozzá a P35i képében. Ebben a fantasztikus elemlámpában kiválóan van ötvözve a LEP (Laser Excited Phosphor), valamint a LED technológia, ezzel megalkotva a Nitecore valaha volt legnagyobb teljesítményű elemlámpáját. A lámpa közepén elhelyezkedő 410 lumenes LEP fényforrás hatótávolsága felülmúlja az MH40S elemlámpát, hiszen használatával akár 1650 méterre is elvilágíthatunk. Találhatunk még rajta 6db 3000 lumen fényárammal rendelkező, nagyteljesítményű LED-et is, melyek közeli megvilágításra a legideálisabbak. 

További egyedisége a minőségi OLED kijelző, melyen nyomon követhetjük az akkumulátor állapotát, a fennmaradó működési időt, a fényerősséget, a hatótávolságot és még számos fontos információt megtudhatunk a lámpa működéséről, amely igencsak hasznos lehet útközben.

Irányítását a lámpán található két felhasználóbarát gomb, valamint a mellékelt RSW2i lengőkapcsolóval is megoldhatjuk. Összességében a P35i egy hihetetlenül sokoldalú és példátlan teljesítményű elemlámpa, mely számos helyzetben megbízható társ lehet!

Nitecore P35i elemlámpa: https://www.mylitee.com/osszes-lampa/nitecore-elemlampa-p35i-1x21700-tartozek-6xcree-xp-g3-led-3000-lumen

 

Nitecore P35i

NU05 V2 elemlámpa

Megérkezett a méltán népszerű NU05 lámpa továbbfejlesztett változata, az NU05 V2 is, amely már nagyobb, 40 lumenes fényerővel, valamint hosszabb, 47 órás üzemidővel rendelkezik. Használata rendkívül hasznos lehet bármilyen szabadtéri program során, legyen szó későesti sétákról, kutyasétáltatásról, kerékpározásról, vagy hosszabb túrákról.

Ez a szuperhasznos jelzőlámpa 2 fehér fényű és 2 piros fényű LED fényforrással rendelkezik. A fehér fény képes állandó világításra, illetve lassú és gyors villogásra, a piros fény pedig gyors és lassú villogásra. Ennek köszönhetően egy tökéletes jelzőlámpa lehet, melyet nyugodtan rakhatunk sisakokra, kerékpárra, hátizsákra, vagy fejpántokra. A világítási módokat a középen elhelyezkedő felhasználóbarát gombbal módosíthatjuk. Ezt a mini és ultrakönnyű lámpát egy darab beépített Li-ion akkumulátor működteti, melyet a lámpán található USB-C porton keresztül töthetünk fel hihetetlenül gyorsan.

NU05 V2 elemlámpa: https://www.mylitee.com/elemlampak/nitecore-elemlampa-nu05-v2-akkumulatoros-tartozek-hp-led-40-lumen

NU05 V2 KIT: https://www.mylitee.com/fejlampak/nitecore-elemlampa-nu05-v2-kit-akkumulatoros-tartozek-hp-led-40-lumen

 

Nitecore NU05 V2

UT05 deréköv világítás

A Nitecore egy újfajta fényforrást is bemutatott a nyár elején az UT05 deréköv világítás képében, amellyel garantáltan biztonságban érezhetjük magunkat az esti sporttevékenységek, vagy munkavégzés során. Ez a pehelykönnyű LED fényforrás könnyedén felcsatolható derékövekre, vagy futóövekre (a Nitecore BLT10 futóövével is tökéletesen kompatibilis), hogy aztán 400 lumenes fényárammal bevilágítsa viselőjének 27 méteres környezetét 160o-os szögben. Fénye egyenletesen szóródik szét az egyenetlenebb terepen is, valamint magas színvisszaadó képességének köszönhetően tökéletesen visszaadja környezetünk valós színeit.

Az energiát egy hordozható USB energiaforrás biztosítja a számára, mi bátran ajánljuk hozzá például a Nitecore NB10000 power bankjét, de bármilyen power bankkel kiválóan működik. Előnye, hogy a fejlett APC technológiának köszönhetően csupán minimális energiát használ készenléti állapotban. IP66-os IP-besorolásának köszönhetően ellenáll az esőnek is, illetve 1 méterig ütésálló is.

Bitecore UT05 deréköv világítás: https://www.mylitee.com/osszes-lampa/nitecore-ut05-derekov-vilagitas-400-lumen

 

Nitecore UT05

NC10000 power bank

Ha már az UT05-nél feljöttek a power bankek, muszáj szót ejtenünk a Nitecore NC10000-ről. Az NC10000 a Nitecore egyik legstrapabíróbb és legsokoldalúbb áramforrása, hiszen kialakításának és felépítésének köszönhetően kiválóan állja a rendkívül hideg magaslati időjárást is. Ebből adódóan tökéletes választás lehet hegymászók, sziklamászók számára. Azonban nemcsak strapabíró, de természetesen a teljesítményére sem lehet panaszunk, hiszen maximális töltöttséggel akár 3 alkalommal is teljesen feltölteni egy modern okostelefont, ráadásul a 20W-os QC/PD kompatibilitásának köszönhetően meglepően rövid idő alatt.

Ami leginkább sokoldalúvá teszi ezt a fantasztikus power banket, az az 50 lumenes LED, melynek köszönhetően képes elemlámpaként is funkcionálni, amely kifejezetten hasznos lehet vészhelyzetek esetén. Rendkívül könnyűsúlyú és nem foglal sok helyet, így bárhová magunkkal vihetjük.

Nitecore NC10000 power bank: https://www.mylitee.com/aramforras/nitecore-kellek-power-bank-nc10000-10000mah-50-lumen

 

Nitecore NC10000

CI4 akkumulátor töltő

A négyfoglalatos Nitecore Ci4, valamint annak kétfoglalatos változata, a Ci2 tökéletes választás, ha akkumulátorainkat egy minőségi és intelligens töltővel szeretnénk feltölteni. Egy univerzális töltőről van szó, amelybe bátran helyezhetünk Li-ion, valamint Ni-MH/Ni-Cd akksikat is számos méretben.

Egy kifejezetten intelligens töltőről van szó, bár ezt a Nitecore-tól már megszokhattuk. Az akkumulátor behelyezése után automatikusan elemzi azt, és a típushoz, valamint töltöttségi állapothoz mérten választja ki a legideálisabb töltési módot (CC, CV, vagy dV/dt), így az akkumulátorok mindig a számokra legmegfelelőbb töltésben részesülnek, mellyel bőven kitolhatjuk az akkumulátor élettartamát. A Ci4 további előnye, hogy hihetetlenül gyorsan képes feltölteni az akksikat a gyorstöltés funkciót használva.

Egy USB-C bemenettel rendelkezik, így működtethető adapterekkel, power bankokkal, szolár panelekkel, valamint egyéb kompatibilis energiaforrásokkal.

Ci4 akkumulátor töltő: https://www.mylitee.com/aramforras/nitecore-kellek-akkumulator-tolto-ci4

Ci2 akkumulátor töltő: https://www.mylitee.com/aramforras/nitecore-kellek-akkumulator-tolto-ci2

 

Nitecore Ci4

NEF10 elektromos ventilátor és AC10 hordozható légkondicionáló

Tekintettel a nagy nyári melegre, a Nitecore két, tőlük kevésbé megszokott, ám igen csak hasznos termékkel is előrukkolt, méghozzá a NEF10 elektromos ventilátorral és az AC10 hordozható légkondicionáló készülékkel.

A NEF10 egy stílusos, kompakt méretű és kiváló teljesítményű ventilátor, amely kiváló választás beltéri és kültéri használatra egyaránt. 3 szélerősségi fokozattal rendelkezik, azonban használata a legnagyobb fokozaton sem hangos, így akár kisgyermekek mellett is tökéletes választás lehet. Egy ötfokozatú gömbfejű állvánnyal érkezik hozzánk, melyen 360o-os szögben forgathatjuk a fejet a nekünk tetsző irányba. Különlegessége, hogy egy LED gyűrűvilágítás is helyez kapott a ventilátoron, amely egy hangulatos lámpává varázsolja a NEF10-et, amely így a kertipartik nagy sztárja lehet. Egy 10.000mAh-s akkumulátor működteti, amelyet a mellékelt USB-C kábel segítségével tölthetünk fel, ugyanakkor USB-A bemenetének köszönhetően power bank-ként is bátran használhatjuk.

Egy sokoldalú és hasznos eszköz lehet a nagy melegben.

NEF10 ventilátor: https://www.mylitee.com/kiegeszitok/nitecore-nef10-elektromos-ventilator

Nitecore NEF10

Az AC10 hordozható légkondi szintén hasznos társ lehet a nyári kempingezések, utazások során, hiszen kompakt méretű, azonban hűtési hatékonysága annál nagyobb az egyedi szabadalmaztatott kompresszornak köszönhetően. Szintén háromféle hűtési fokozattal rendelkezik, így mindenki könnyedén beállíthatja a számára legkellemesebb hűtési erősséget. A fokozatokat a készülék felhasználóbarát kezelőpaneljén lehet beállítani, melyen egy LCD kijelző is helyet kapott, amely valós időben mutatja nekünk az aktuális beállítást és a hőmérsékletet is. A legtöbb hasonló légkondicionáló készülékkel szemben igen halk, mindössze 40-50 dB erősségű hangot ad ki magából, amely egyáltalán nem zavaró pihenés közben sem.

Egy igazán hasznos társ lehet sátrazás, kirándulás, horgászat, vagy piknik közben, de kamionok, lakóautók és egyéb járművek hűtésére is tökéletes választás!

AC10 légkondicionáló: https://www.mylitee.com/kiegeszitok/nitecore-ac10-hordozhato-legkondicionalo-keszulek

Nitecore AC10

 

További Nitecore termékeink

További cikkeink

2024. február 22.
Nitecore EDC33 elemlámpa teszt

A Nitecore EDC sorozata két új taggal bővült, az EDC33 és az EDC35 modellekkel. A kisebbik modellt, az EDC33-ast szeretném bemutatni közelebbről.

2024. február 16.
Kiránduláshoz, túrázáshoz, Kéktúrához ajánlott lámpák és fejlámpák

Itt a tavasz, lassan felszáradnak erdeink, és egyre többen látogatnak ki ilyenkor a természetbe, hogy élvezzék a friss levegő és a gyönyörű tájak látványát. Azonban sok esetben megfeleldkeznek egy rettentően hasznos, akár életmentő kiegészítőről, mégpedig a lámpáról! Ebben a cikkben a világító alkalmatosságok szükségességére szeretnénk felhívni figyelmeteket, amiknek helye kell, hogy legyen a csomagotokban!

2024. január 8.
Milyen akkutöltőt vásároljak?

Felmerülhet a kérdés a felhasználókban, hogy vajon van-e értelme még 2024-ben akkutöltőt venni az elemlámpájához, hiszen már szinte minden lámpában van beépített töltőelektronika. A kérdés nem ennyire egyoldalú, de ezt a blogbejegyzésünkben ki is fejtjük részletesebben.

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G