Praktikus kiegészítők horgászathoz!

2022. július 1.
olvasási idő: 4 perc

Amint kellemesebbre fordul az idő, egyre többen látogatnak el a vízpartokra akár egyedül, akár társaságban, hogy megkíséreljék kifogni a vízben rejtőző halakat. Azonban ahhoz, hogy az akár több óráig, vagy bizonyos esetekben több napig is eltartó horgászat minél hatékonyabban és kényelmesebben teljen, érdemes lehet egy pár hasznos kiegészítőt beszereznünk a horgászfelszerelések mellé.

Blogbejegyzésünkben mutatunk pár, webshopunkon kapható terméket, melyek garantáltan megkönnyítik a dolgodat peca közben.



Nitecore HC65 V2 fejlámpa

Ha elkezd besötétedni bizony nagyban megkönnyítheti a dolgunkat egy kiváló fényerejű és sokoldalú fényforrás. Éjszakai horgászat esetére kitűnő választás lehet a Nitecore HC65 V2 fejlámpa, amely fantasztikus 1750 lumen fényárammal, 165 méteres hatótávolsággal, valamint hosszú, 800 órás üzemidővel rendelkezik.

A HC65 V2 számos rendkívül hasznos tulajdonsággal bír. A minőségi LED-et egyedülálló és minőségi lencsékkel látták el, mely garantálja az ultrasima és egyenletes, valamint magas színvisszaadási értékű fényt. 5 fényerősségi fokozat közül választhatunk használata közben, továbbá helyzetjelző, valamint SOS üzemmód is helyet kapott ebben az igen hasznos fejlámpában, mely kisegíthet minket a nehezebb helyzetekben. Prémium minőségű alumínium ötvözetből készült, melynek köszönhetően rendkívül strapabíró. 2 méter mélységig vízálló, illetve szintén 2 méterig az ütődésektől sem lesz semmi baja!

HC65 V2

Nitecore HC65 fejlámpa: https://www.mylitee.com/fejlampak/nitecore-fejlampa-hc65v2-18650-tartozek-luminus-sst-40-1750-lumen-usb-c

Acebeam H60 fejlámpa

Az Acebeam H60 fejlámpa szintén egy szuperhasznos fényforrás, amely garantáltan hatékonnyá teszi az éjszakai horgászatot! Ebben a minőségi lámpában 8 db színhű SunLike LED, kapott helyet, melyek akár 570 lumen fényáram kiadására képesek, valamint egy OSRAM LED-del is felszerelték, mellyel akár 150 méterre is elláthatunk a sötétben.

Ennek a fejlámpának az egyediségét a SunLike LED-ek adják, melyek rendkívül magas CRI indexű fényt képesek kiadni, mely tökéletesen visszaadja környezetünk valós színeit, valamint a produktivitásunkat is növeli, így már emiatt is tökéletes választás horgászathoz és egyéb szabadtérisportokhoz. Kiváló minőségű, edzett alumínium ötvözetből készült, illetve HAIII katonai szintű eloxálást is kapott, ezzel még ellenállóbbá téve ezt az alapból is igen strapabíró lámpát, mely víz-és porálló is egyben. 

H60

Acebeam H60 fejlámpa: https://www.mylitee.com/fejlampak/acebeam-fejlampa-h60-1x18650-osram-led-1250-lumen

Nitecore BP25 hátizsák

A horgászfelszerelés tárolásához és cipeléséhez elengedhetetlen egy minőségi és sokoldalú táska. A Nitecore BP25 egy hihetetlenül hasznos hátizsák, amelyet kiváló strapabíróság, tágas belső tért, praktikus elrendezés, illetve por-és vízállóság jellemez, így tökéletes választás a vízparti kalandokhoz.

Egy 25 literes fő rekesszel rendelkezik, amely elölről teljesen lenyitható, így kényelmesen pakolhatunk be-illetve ki a táskából. Ebben a belső térben még számos kisebb zseb, illetve hálós zseb található, így praktikusan rendszerezhetjük benne dolgainkat, legyen szó a horgászfelszerelésről, élelemről, váltóruháról, kulacsról, elemlámpáról stb. Moduláris kialakításának köszönhetően akár sátrat, vagy hálózsákot is csatlakoztathatunk hozzá. Anyaga 1000D nylon szövet, melynek köszönhetően egy kopásálló és strapabíró táskáról van szó, melynek sem az eső, sem a szennyeződések nem ártanak.

BP25

BP25 hátizsák: https://www.mylitee.com/kiegeszitok/nitecore-hatizsak-bp25

Nitecore LC10 akkumulátor töltő

Ha egy olyan akkumulátor töltőt keresel, amelyet bárhová magaddal vihetsz, hiszen egyáltalán nem foglal sok helyet és bárhol biztonsággal használhatod, az egyedi működésű és intelligens Nitecore LC10 lesz az ideális választás!

Két darab intelligens mágneses csatlakozóval rendelkezik, melyeket az akkumulátor két végére kell csatlakoztatni, ezzel indul el a töltési folyamat. Számos védelmi mechanizmussal látták el ezt a fantasztikus töltőt, melyek garantálják a maximálisan biztonságos használatot. Kompatibilis számos áramforrással (power bank, 5V szolár panel, autóstöltő, laptop, USB adapter stb.), további előnye pedig hogy egy teljesen feltöltött akksihoz csatlakoztatva akár power bankként is használhatjuk, mellyel könnyedén feltölthetjük vele digitális eszközeinket! Mini szenzoros lámpájának köszönhetően pedig 10 lumenes fényforrásként is funkcionálhat. Egy igazán egyedi, hasznos és sokoldalú eszköz horgászathoz!

LC10

Nitecore LC10 akkumulátor töltő: https://www.mylitee.com/aramforras/nitecore-kellek-akkumulator-tolto-lc10

Nitecore LR60 elemlámpa

Kempinglámpa, power bank és akkumulátor töltő egyben? Bizony, a Nitecore LR60-ról van szó, amely biztosan hasznos társ lesz a tóparton! Ez a kompakt és könnyűsúlyú lámpa 280 lumen fényáramot képes kibocsátani magából, mely elegendő ahhoz, hogy bevilágítsa 28 méteres környezetét.

Az LR60 elsősorban egy szuperhasznos lámpa, mely 3 fényerősségi fokozattal és 3 speciális funkcióval (helyzetjelző és SOS fényjelzés) működik. Mágneses talpának és akasztójának köszönhetően számos helyen rögzíthetjük. Különlegessége, hogy egy USB kábel segítségével akár power bankként is használhatjuk, ha a benne lévő akkumulátor teljesen fel van töltve, továbbá akkumulátor töltőként is funkcionálhat. 21700 méretű akkumulátorral működtethető, mellyel elérhető akár a 150 óra üzemidő, ugyanakkor 18650 és CR123 akkumulátorokkal is kompatibilis. Egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely egy igazi „must-have” kültéri tevékenységek során!

LR60

Nitecore LR60 elemlámpa: https://www.mylitee.com/elemlampak/nitecore-elemlampa-lr60-akkumulatoros-high-cri-led-280-lumen

További termékeink horgászathoz: https://www.mylitee.com/horgaszat

Megvásárolható:

További cikkeink

2024. február 22.
Nitecore EDC33 elemlámpa teszt

A Nitecore EDC sorozata két új taggal bővült, az EDC33 és az EDC35 modellekkel. A kisebbik modellt, az EDC33-ast szeretném bemutatni közelebbről.

2024. február 16.
Kiránduláshoz, túrázáshoz, Kéktúrához ajánlott lámpák és fejlámpák

Itt a tavasz, lassan felszáradnak erdeink, és egyre többen látogatnak ki ilyenkor a természetbe, hogy élvezzék a friss levegő és a gyönyörű tájak látványát. Azonban sok esetben megfeleldkeznek egy rettentően hasznos, akár életmentő kiegészítőről, mégpedig a lámpáról! Ebben a cikkben a világító alkalmatosságok szükségességére szeretnénk felhívni figyelmeteket, amiknek helye kell, hogy legyen a csomagotokban!

2024. január 8.
Milyen akkutöltőt vásároljak?

Felmerülhet a kérdés a felhasználókban, hogy vajon van-e értelme még 2024-ben akkutöltőt venni az elemlámpájához, hiszen már szinte minden lámpában van beépített töltőelektronika. A kérdés nem ennyire egyoldalú, de ezt a blogbejegyzésünkben ki is fejtjük részletesebben.

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G