SRT9, a taktikai elemlámpák királya

2017. december 7.
olvasási idő: 2 perc

A SmartRing Tactical (SRT) sorozat legújabb tagja, az SRT9 egy kifejezetten a bűnüldöző, vadászati, keresési és mentési alkalmazásokhoz kifejlesztett zseblámpa.

A CREE XHP50 LED, amely a CREE XM-L2 LED-hez képest kétszer akkora fényerőt képes kibocsátani, az SRT9 akár 2150 lumen-es fényerősséggel, 246 méteres hatótávolsággal. Az erőteljes fehér kimenet mellett a fény négy kiegészítő LED-del is rendelkezik, beleértve a piros, a zöld, a kék és az ultraibolya sugárzást is, ami rendkívül sokoldalú.

myliteeblog-nitecore-srt9-1

A beépített SmartRing Tactical technológia lehetővé teszi az SRT9 számára, hogy rendkívül intuitív felhasználói felületet biztosítson. A harmadik generációs Smart Selector Ring csavarásával a felhasználók gyorsan válthatnak a lámpa 7 üzemmódja között, és könnyedén kiválaszthatják a kívánt fényerősséget.

myliteeblog-nitecore-srt9-2

A présöntéses eljárás az SRT9 számára nagyobb hőelvezető felületet biztosít, az integrált, fejlett ATR modullal együtt pedig rendkívül alacsony hőmérsékleten tartja a lámpát. Az SRT9 unibody házzal rendelkezik, azaz a lámpa testet egyetlen egy váz alkotja, amely a legmagasabb szerkezeti integritást biztosítja, és nagyobb erősségű, könnyebb, valamint nagyobb ütésállósággal rendelkezik, mint a három különálló elemből álló zseblámpák. A csapadék sem szabhat határt az SRT9-nek, ugyanis a lámpa az IPX8-as minősítés szerint vízálló, azaz 1 méternél nem mélyebb vízbe történő folyamatos merítés hatása ellen védett, továbbá attól sem kell félnünk, hogy egy-egy leejtésnél megkárosodna a lámpa, hiszem 1,5 méteres magasságig ütésállóságot élvez az SRT9.

myliteeblog-nitecore-srt9-3

Az SRT9 specifikációi:

Maximális fényáram: 2150 lumen  Maximális hatótáv:  246 m
Maximális fényerősség: 15100 cd  Maximális üzemidő:  48 óra
LED: CREE XHP50  Reflektor:  OP
Hossz: 148 mm Súly:  224,3 g
Kompatibilis akkumulátor: 2 x 18650 Li-ion, 4x CR123 
Speciális módok: Helyzetjelző fény, piros/kék figyelmeztető fény, stroboszkóp 
Fénysugár színe: Fehér fény 
Jellemzők: Harmadik generációs Smart Selector Ring, vízálló (IPX8), ütésálló, állvány rögzítési lehetőség
Felhasználási területek: Vadászat, túra, bűnüldözés, katonaság, horgászat, barlangászat, munka

A Nitecore SRT9-et ITT tudod megvásárolni.

További cikkeink

2024. február 22.
Nitecore EDC33 elemlámpa teszt

A Nitecore EDC sorozata két új taggal bővült, az EDC33 és az EDC35 modellekkel. A kisebbik modellt, az EDC33-ast szeretném bemutatni közelebbről.

2024. február 16.
Kiránduláshoz, túrázáshoz, Kéktúrához ajánlott lámpák és fejlámpák

Itt a tavasz, lassan felszáradnak erdeink, és egyre többen látogatnak ki ilyenkor a természetbe, hogy élvezzék a friss levegő és a gyönyörű tájak látványát. Azonban sok esetben megfeleldkeznek egy rettentően hasznos, akár életmentő kiegészítőről, mégpedig a lámpáról! Ebben a cikkben a világító alkalmatosságok szükségességére szeretnénk felhívni figyelmeteket, amiknek helye kell, hogy legyen a csomagotokban!

2024. január 8.
Milyen akkutöltőt vásároljak?

Felmerülhet a kérdés a felhasználókban, hogy vajon van-e értelme még 2024-ben akkutöltőt venni az elemlámpájához, hiszen már szinte minden lámpában van beépített töltőelektronika. A kérdés nem ennyire egyoldalú, de ezt a blogbejegyzésünkben ki is fejtjük részletesebben.

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G