143.690 Ft110.990 FtAz ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
Paraméterek 
10.000 lm
288 m
200 h
1 m
IP68
20.000 cd
extrák 
USB port
Li-ion
Töltöttség kijelzés
6xCREE XHP35 HD
 • A NITECORE TM10K egy speciálisan fejlesztett termék. Hosszú ideig tartó fejlesztés előzte meg a piaci megjelenést, mivel a cél egy nagyon kompakt kis méretű elemlámpa volt hatalmas fényerővel kombinálva. Ez sikerült is a nitecore mérnőkeinek, ugyanis egyedülálló fényerővel rendelkezik a méretét tekintve. 
  A lámpába 6 darab CREE XHP35 HD LED került bele, ezek biztosítják a 10000 lumenes maximális fényáramot. 20000 kandellás középfény intenzitással rendelkezik, úgyhogy egy közepesen szórt fényű lámpáról beszlünk. A fényáram és a középfény intenzitás mértékéből következik, hogy a lámpa "csak" 288 méteres hatótávval rendelkezik. Bár a hatótávján belül nappali megvilágítást képes biztosítani.
  Ezt a brutális fényerőt ki is kell szolgálni valahogy, így egy speciális INR21700 Li-ion akkumulátor került a készülékbe, amelyet alapvetően elektromos autókba fejlesztettek ki. Ez egy a Samsung által kifejlesztett 4800mAh kapacitású akkumulátor 35A-al képes leadni a töltöttségét. Ez az akkumulátor kétszer erősebb, mint egy sima 18650 IMR akkumulátor.
  Az óriási hőtermelődést, amelyet a LED-ek 10000 lumen, illetve az akkumulátor 100W-os teljesítmény mellett termel valahogy meg kellett oldani. Ez egy kifejezetten nehéz feladatnak bizonyult, ugyanis tényleg aprócska, szinte egy kólásdoboz méretével rendelkezik a lámpa. Ezt szerencsére sikerült megoldani, bár ha nem sikerült volna, akkor most nem olvasna épp erről az apró szörnyetegről. Először is a lámpatest kialkítása olyan, hogy a benne termelődő hőt átengedi. Másodszor az integrált alaplapba réz hűtésű rendszert építettek, ezzel kiküszöbölve az elektronika túlmelegedését. Harmadszor az akkumulátor és a lámpa elektronika két különböző "kamrában" helyezkedik el a lámpatesten belül így a termelődött hőt két különböző irányba adják le, ezzel nem növelve a két külön kamra belső hőjét.
  Két hőmérséklet szenzor lett beépítve a testbe, az egyik a ledek hőjét méri, míg a másik az elektronikáét. Ezek közvetlen összeköttetésben állnak az OLED kijelzővel amely a lámpán található, és másodpercre pontos információt adnak a termelődött hőről. Ebből számol a lámpa további futásidőt is. Emellett az inteligens kijelzőn nyomon tudjuk követni a jelenlegi üzemmódot és az akkumulátor töltöttségi állapotát is. 
  Az akkumulátort egy Type C port segítségével tölthetjük. Képes 18W-os töltési sebességre, így biztosítva, hogy nagyjából 30 perc alatt a lámpa üzemkész állapotba kerüljön.
  A lámpába egy fényerő személyreszabási funkció is került, így a felhasználója 400 és 2000 lumen között saját maga megtudja választani a kívánt fényáramot. 100 lumenesével lehet növeli gombnyomásonként. Mindezek mellett a készülékbe két speciális funkció a "half lockout mode" és a "full lockout mode" is belekerült amelyek segítségével tudjuk zárolni, vagy épp kioldani a gombokat, ezzel elkerülve a véletlenszerű nemkívánt gombnyomásokat. Ezzel a hasznos funkcióval el lehet kerülni, hogy például a felhasználója zsebében bekapcsoljon a lámpa.
  Természetesen a lámpatest a legmagasabb minőségű alumínium ötvözetből készült, amit alapvetően a repülőgépek gyártásánal használnak. Ezt fokozva HAIII katonai szintű eloxálást is kapott. Lencséje precíziós digitális optikai technológiával készült és tükröződésmentes kristályüveg borítást kapott. Ezek a technológiák garantálják a törésállóságát, teljesen merev felületre leejtve 1 méterig ütésálló. Kialakításának köszönhetően IP68 szabvány vízállósági besorolást kapott, amely azt jelenti, hogy két méteres mélységig merítve sem lesz semmi baja a lámpának!
  Ez a rengeteg tulajdonság teszi a TM10K-t korunk egyik legmodernebb és legerősebb elemlámpájává, mely bármilyen felhasználási területen megállja a helyét!

  Néhány kép a TM10K erejéről:

   

  Jellemzők:

  • 6 darab CREE XHP35 HD LED biztosítja a 10.000 lumenes fényáramot
  • A 20.000 kandellás középfény intenzitáshoz 288 méteres távolság párosul
  • Künnyű, merev, és gyors hőleadású CNC technológiával készült lámpatest
  • Multifunkciós OLED kijelző, hogy nyomon tudjuk követni a pillanatnyi üzemidőt, lumenszámot, hőfokot, stb...
  • 4800mAh beépített akkumulátor (INR21700 Li-ion)
  • Inteligens Li-ion akkumulátor töltési áramkör
  • Nagy teljesítményű konstans áramkör biztosítja a zavartalan akár 200 órás üzemidőt
  • Dupla oldalsó kapcsolók kombinálva a hátoldali kapcsolóval amelyekkel 5 fényerősségi fokozatot tudunk elérni
  • Személyre szabható nagy fényerő fokozat
  • Precíziós digitális optikai lencsék kombinálva kristályborítással
  • Optikai lencséje kétrétegű törésálló bevonatot kapott
  • Lámpateste kemény alumínium ötvözetből készült 
  • HAIII katonai szintű eloxálás
  • IP68 vízállósági besorolás (2 méterig meríthető)
  • Ütésálló 1 méteres magasságig
  • Talpra állítható

  A csomag tartalma:

  • TM10K
  • USB Type C töltőkábel
  • Hordszíj
  • Hordtok

  A gyártó a termékre 2 év teljeskörű garanciát vállal!

   

 •   Turbo High Mid Low Ultralow
   fényáram(18650 akkumlátor ) 10000 lumen 1000 lumen 300 lumen 100 lumen 3    lumen
  üzemidő (18650 akkumlátor)  - 2 óra 7 óra 14 óra 200 óra
   hatótáv 288 m 90 m 49 m  28 m 5 m
  középfény intenzitás 20000 cd 2050 cd 600    cd  200      cd 7          cd
  ütésállóság 1 m
  vízállóság IP68, 2 m
  magasság 41 mm
  szélesség 31 mm
  mélység 110 mm
  súly 246,5 g
 • Jótállási jegypdf
Nitecore Elemlámpa TM10K (beépített akkupakk) CREE XHP35 HD (10000 lumen)
Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G