NU szériás fejlámpák

2023. szeptember 19.

Mint az előző cikkben írtuk, a Nitecore fejlámpa kínálatát fogjuk picit részletesebben is körbejárni sorozatunkban. Következő állomásunk az NU széria!

UT szériás fejlámpák

2023. szeptember 4.

A Nitecore jelenleg a piacon az egyik legátfogóbb fejlámpa portfólióval rendelkezik. Ebben a cikkemben az UT széria fejlámpáit szeretném bemutatni részletesebben.

Felkészülés egy áramszünetre

2023. augusztus 8.

Az áramszünet sosem érkezik jókor, és mindannyiunk életét megnehezítheti. Legyen szó természeti katasztrófáról, hálózati problémákról vagy más váratlan eseményről, az áramszünetek hirtelen és előre nem látható módon következnek be. Ilyen helyzetekben a kempinglámpa, fejlámpa, valamint egy powerbank kritikus szerepet játszhatnak a mindennapi tevékenységek folytatásában.

Nyári újdonságok a Nitecore-tól!

2022. augusztus 9.

Bemutatjuk a Nitecore legújabb termékeit!

A Nitecore idén nyáron számos új, hasznosabbnál hasznosabb és innovatívabbnál innovatívabb termékkel rukkolt elő számos termékkategóriában. Találhatóak közöttük fantasztikus teljesítményű elemlámpák, praktikus áramforrások és számos hasznos kiegészítő is, melyek elengedhetetlenek a nyári szabadtéri kalandok során!

Blogbejegyzésünkben részletesebben is bemutatjuk őket:

Praktikus kiegészítők horgászathoz!

2022. július 1.

Amint kellemesebbre fordul az idő, egyre többen látogatnak el a vízpartokra akár egyedül, akár társaságban, hogy megkíséreljék kifogni a vízben rejtőző halakat. Azonban ahhoz, hogy az akár több óráig, vagy bizonyos esetekben több napig is eltartó horgászat minél hatékonyabban és kényelmesebben teljen, érdemes lehet egy pár hasznos kiegészítőt beszereznünk a horgászfelszerelések mellé.

Blogbejegyzésünkben mutatunk pár, webshopunkon kapható terméket, melyek garantáltan megkönnyítik a dolgodat peca közben.

Kedvenc elemlámpáink szereléshez és barkácsoláshoz!

2022. június 23.

Tedd hatékonyabbá a szerelést, vagy a barkácsolást kiemelkedő minőségű és praktikus kialakítású munkalámpákkal! Egy praktikus fényforrás bizony nagyban meg tudja könnyíteni a dolgunkat munka közben. Blogbejegyzésünkben megmutatjuk a kedvenc, webshopunkon elérhető elem-és fejlámpáinkat, melyeket bátran ajánlunk, ha egy valóban hasznos fényforrásra van szükségünk a műhelyben! De előtte nézzük, mi tesz egy lámpát jó szerelőlámpává:

Nitecore HC68: Fókuszálható fényű dupla LED-es fejlámpa fantasztikus teljesítménnyel!

2022. május 11.

Ezúttal sem csalódtunk, hiszen a Nitecore ismét egy kiemelkedő teljesítményű és rendkívül hasznos fejlámpával rukkolt elő a HC68 képében. Egyediségét az adja, hogy két prémium minőségű LED kapott benne helyet, melyek fénye gyönyörűen fókuszálható, így képes keskenyebb szögű fókuszált, valamint szélesebb szöggel rendelkező szórt fény kiadására is.

Teljesítménynövelő technológiák

2021. július 21.

Mitől lesz egy elemlámpa erős?

Ezt a kérdést megválaszolni nehéz, mivel nem arról van szó, hogy csak a teljesítménye rendkívüli egy elemlámpának. Sokféleképp lehet nagyszerű és erős. Lehet a fényereje magas, vagy olyan jól fókuszált, hogy akár 300 méterre is elláthatunk vele, de lehet csak amiatt erős, mert hosszú időn keresztül képes világítani. Ezek a tulajdonságok számottevőek egy elemlámpa vásárlásakor, főleg, ha kifejezetten nagyteljesítményűt keresünk.

Itt a nyár! Kempingre fel!

2021. július 6.

Végre elérkezett hozzánk a jó idő és a világjárvány okozta szigorítások is enyhülni kezdtek. Tehát itt az ideje, hogy elkezdjük tervezni a jól megérdemelt pihenésünk részleteit!
 A Mylitee.com segít kiválasztani és elérni utazásodhoz a megfelelő eszközöket, legyen az egy kempingezős fesztivál egy hűs vizű tóparton, vagy egy frissítő túra fent a hegyekben. Bárhová is mész a nyáron, reméljük segíthetünk beszerezni a szükséges eszközöket!

A legjobb Nitecore EDC lámpák szerintünk!

2020. október 22.

Mit is jelent az EDC? Ez az angol Every day carry, vagyis tükörfordításban kb. annyit tesz, hogy minden nap nálunk lévő lámpa. Ez a jelző azért sejtet már valamit a lámpa méretéről, súlyáról, kialakításáról. Itt nem böszme nagy fényszórókat meg throwereket kell elképzelni, hanem kicsi, kompakt elemlámpákat, amik elférnek a zsebünkben észrevétlenül, vagy épp a kulcs csomónkon!

A tökéletes "apuka" lámpa!

2019. szeptember 19.

Ha tökéletes ajándékot keresel egy olyan személynek aki szeret barkácsolni, esetleg olyan munkát végez amelyhez elengedhetetlen egy zseblámpa használata, akkor megtaláltad a számára megfelelő ajándékot, méghozzá a Nitecore MT21C dönthető fejű zseblámpa személyében. Mivelhogy ez a könnyen kezelhető és nagy fény erejű készülék egyszerűen átkonvertálható a tradicionális zseblámpa stílusból egy 90°-ban dönthető mágneses zseblámpává. Térjünk is ki rá bővebben, hogy mit is tud ez az egyedi zseblámpa.

Dupla Teljesítmény hasonló méretben!

2019. szeptember 18.

A T széria új tagjaként megérkezett a TIP2 kettős fényforrású mágneses kulcstartólámpa. Kétszeresére növelt teljesítménnyel a TIP2 2 darab CREE XP-G3 S3 LED-et használ fényforrásaként. Tükröződésmentes optikai lencséjének köszönhetően 720 lumenes lenyűgöző teljesítményre képes 2160 kandellás középfény intenzitással és 93 méteres maximális hatótávolsággal.

Éjszakai vadászat kompromisszumok nélkül

2017. december 14.

A vadászat olyan sport, amit nem csak nappal, de éjjel is lehet űzni. Amennyiben az utóbbit preferáljuk, vagy vadkárelhárításban veszünk részt, nélkülözhetetlen egy jó vadászlámpa. De mitől jó egy ilyen lámpa?

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G