Teljesítménynövelő technológiák

2021. július 21.

Mitől lesz egy elemlámpa erős?

Ezt a kérdést megválaszolni nehéz, mivel nem arról van szó, hogy csak a teljesítménye rendkívüli egy elemlámpának. Sokféleképp lehet nagyszerű és erős. Lehet a fényereje magas, vagy olyan jól fókuszált, hogy akár 300 méterre is elláthatunk vele, de lehet csak amiatt erős, mert hosszú időn keresztül képes világítani. Ezek a tulajdonságok számottevőek egy elemlámpa vásárlásakor, főleg, ha kifejezetten nagyteljesítményűt keresünk.

Itt a nyár! Kempingre fel!

2021. július 6.

Végre elérkezett hozzánk a jó idő és a világjárvány okozta szigorítások is enyhülni kezdtek. Tehát itt az ideje, hogy elkezdjük tervezni a jól megérdemelt pihenésünk részleteit!
 A Mylitee.com segít kiválasztani és elérni utazásodhoz a megfelelő eszközöket, legyen az egy kempingezős fesztivál egy hűs vizű tóparton, vagy egy frissítő túra fent a hegyekben. Bárhová is mész a nyáron, reméljük segíthetünk beszerezni a szükséges eszközöket!

A legjobb Nitecore EDC lámpák szerintünk!

2020. október 22.

Mit is jelent az EDC? Ez az angol Every day carry, vagyis tükörfordításban kb. annyit tesz, hogy minden nap nálunk lévő lámpa. Ez a jelző azért sejtet már valamit a lámpa méretéről, súlyáról, kialakításáról. Itt nem böszme nagy fényszórókat meg throwereket kell elképzelni, hanem kicsi, kompakt elemlámpákat, amik elférnek a zsebünkben észrevétlenül, vagy épp a kulcs csomónkon!

A tökéletes "apuka" lámpa!

2019. szeptember 19.

Ha tökéletes ajándékot keresel egy olyan személynek aki szeret barkácsolni, esetleg olyan munkát végez amelyhez elengedhetetlen egy zseblámpa használata, akkor megtaláltad a számára megfelelő ajándékot, méghozzá a Nitecore MT21C dönthető fejű zseblámpa személyében. Mivelhogy ez a könnyen kezelhető és nagy fény erejű készülék egyszerűen átkonvertálható a tradicionális zseblámpa stílusból egy 90°-ban dönthető mágneses zseblámpává. Térjünk is ki rá bővebben, hogy mit is tud ez az egyedi zseblámpa.

Dupla Teljesítmény hasonló méretben!

2019. szeptember 18.

A T széria új tagjaként megérkezett a TIP2 kettős fényforrású mágneses kulcstartólámpa. Kétszeresére növelt teljesítménnyel a TIP2 2 darab CREE XP-G3 S3 LED-et használ fényforrásaként. Tükröződésmentes optikai lencséjének köszönhetően 720 lumenes lenyűgöző teljesítményre képes 2160 kandellás középfény intenzitással és 93 méteres maximális hatótávolsággal.

Minden amit tudni érdemes a 18650 akkumulátorokról!

2019. szeptember 5.

Milyen típusú akkumulátort használ? Az egyik leggyakrabban feltett kérdés ügyfeleink felé. A válasz a legtöbb elemlámpa gyártó termékeire a 18650 li-ion akkumulátor, amely eltér az AA, C vagy D méretű elemektől, amelyeket a legtöbben ismernek. Ha önnek van elemlámpája ami 18650 méretet használ akkor bizonyára szembesült már azzal a problémával, hogy mégis milyen akkumulátort rendeljen hozzá, kompatibilis lesz-e vele? A mai blogban kiderül minden amit tudnia kell a 18650 akkumulátorokról!

Éjszakai vadászat kompromisszumok nélkül

2017. december 14.

A vadászat olyan sport, amit nem csak nappal, de éjjel is lehet űzni. Amennyiben az utóbbit preferáljuk, vagy vadkárelhárításban veszünk részt, nélkülözhetetlen egy jó vadászlámpa. De mitől jó egy ilyen lámpa?

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G