38.190 FtAz ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
Paraméterek 
 • A BP25 négyoldalas, bővíthető, nagyon erős nylonszövetű MOLLE rendszer. Moduláris kialakításához kapcsolható túrabot, sátor, vagy akár hálózsák is. Ezek a modulok testreszabottan felcsatolhatóak, amivel kiegészíthetik a MOLLE rendszerű táskát.
   A négy oldalán belül elfért egy tépőzáras rekesz, amiben tárolható laptop, vagy a tablet. A hátizsák belseje tartalmaz egy puha kis zsebet is a napszemüvegeknek, illetve belső kampókat a víztartálynak és tablettartó modulnak. Van benne rögzítő heveder és egy hálós rekesz dokumentumoknak és mappáknak. Csupán egy 25 literes tárolója van, ami teljesen nyitható elölről. Ez a dizájn tökéletes gyors és helytakarékos pakolásra és alkalmas laptopok, tabletek, ruhák, takarók és túracipők tárolására.
   1000D Nylon szövete kopásálló és teherbíró, garantáltan használható mindenféle időjárási körülmény elé kitéve. Japán YKK cipzárja a legjobb minőségű cipzár az iparban, így az kifogástalanul zár.  A rajta levő kesztyűbarát fogantyúk, pedig megkönnyítik a nyitás és zárás műveletét.
   Párnázott S- alakú vállpántjai kényelmes viseletet biztosítanak, erősített füle pedig a gyors és kényelmes hordáshoz nyújt segítséget. Kialakításához tartozik egy szívószállyuk, amit kifejezetten a belső kampóra akasztott víztartályhoz terveztek. Levehető gumizsinór hálója a vékony takarók és törölközők tárolására alkalmas. A táska elején kis rekesz áll az apró eszközöknek, illetve tépőzáras felület a névtábláknak és visszatükröződő matricáknak.
    A szívószálat különleges szíj rögzíti a vállpánthoz, hogy minél egyszerűbben lehessen inni a víztartályból. Külső hevederje arra ad lehetőséget, hogy szabályozni lehessen milyen vastag a táska, illetve, hogy rögzíthető legyen a testhez. Mellkas hevederje gyorsan kiengedő csattal rendelkezik, ami stabilan tartja a hátizsákot és derékfogó hevederje pedig a teherelosztáshoz és a kényelmesebb viseléshez lett kialakítva.
   45 cm magas, 28 cm széles és 16.5 cm vastag, 25 literes 1,46kg súlyú hátizsák modulok nélkül, aminek ajánlott kiegészítői lehetnek: NUP10, NUP20, ND10, NDP20 és más. Ezeket a táska külső felére lehet csatolni, de vannak belső elválasztózsebként szolgáló modulok is, mint az NHL10, NHL20 és az NHL30, melyek szintén jól jönnek, ha helytakarékos pakolás a cél.

  Tulajdonságok:

  • Többféle kiegészítő modul.
  • Elöl egy nagy teljesen nyitható tároló rész YKK cipzárral.
  • Kopásálló 1000D nylon szövet víz és koszálló borítással.
  • Jól szellőző párnázott vállpántok a kényelmes hordás érdekében.
  • Tömörítő heveder a táska vastagságának állításáért.
  • Belső kampók a víztartálynak és a tablettok modulnak.
  • Elöl tépőzáras rész a névjegyeknek és matricáknak
Nitecore Kellék Hátizsák BP25 Fekete
Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.
vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G