Megrendelés

Miután leadtad rendelésed a Mylitee webáruházban, a megrendelés aktuális állapotáról az általad megadott e-mail címen kapsz tájékoztatást.

Szállítási információk

A Mylitee webshopban kiválasztott minőségi termékeket az Express One Hungary Kft. kézbesíti a megadott címre, vagy csomagpontra. A 24 órán belüli standard kézbesítéssel kiszállítónk garantálja, hogy az árufelvételt következő munkanapon a munkaidő végéig megérkezik csomagod.

Kiszállítás akár másnapra

Ha az adott munkanapon 12:00-ig leadod rendelésed, akár már másnap átveheted csomagod.

Hétvégén és ünnepnapokon nem tudjuk garantálni a kiszállítást, valamint kiemelt forgalmú időszakokban a szállítási idő akár több nap is lehet.

Ingyenes kiszállítás

Ha rendelésed kosárértéke eléri a 45.000 Ft-ot, csomagodat INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK akár egy megadott szállítási címre, akár csomagpontra kéred!

Amennyiben a rendelésed végösszege nem éri el a 45.000 Ft-ot, a szállítás költségét alább olvashatod:

Választható szállítási módok

 • Házhozszállítás
  A házhozszállítás költsége 45.000 Ft kosárérték alatt 2390 Ft.
 • Csomagpontra történő szállítás
  Csomagpontra történő szállítás esetén lehetőséged van az országban több mint 160 OMV töltőállomás közül kiválasztani a számodra legközelebbit. A csomagpontra történő kiszállítást követően 7 naptári napon belül bármikor (akár éjjel-nappal) átveheted a rendelésed.
  Ha csomagpontra kéred a kiszállítást és nem éred el a 45.000 Ft-os kosárértéket, akkor a szállítási költség 2390 Ft.
  Az utánvétek összege bankkártyával is kiegyenlíthető.
 • AlzaBox csomagautomatába szállítás
  AlzaBox csomagautomatába történő kézbesítés választása esetén kizárólag online fizetésre van lehetőség bankkártyával az Alza saját felületén! Nyitókódot csak ezt követően kap a vásárló!

Fizetési információk

Választható fizetési módok

 • Utánvéttel készpénzben
  Ha a csomag átvételekor szeretne fizetni, rendelése feldolgozása után csomagot elkészítjük és postázzuk, majd e-mailben tájékoztatjuk a várható érkezés napjáról.

 • Banki átutalással
  A megrendelés leadása után 5 nap áll a rendelkezésére a pénz átutalására a következő bankszámlára: 10918001-00000095-52190007
  A közlemény rovatba kérjük, írja be a rendelés egyedi azonosító számát, melyet e-mailben megküldünk a vásárlás visszaigazolásakor.