Blog - Elemlámpa webáruház

Archívum
2023. augusztus 8.
Felkészülés egy áramszünetre

Az áramszünet sosem érkezik jókor, és mindannyiunk életét megnehezítheti. Legyen szó természeti katasztrófáról, hálózati problémákról vagy más váratlan eseményről, az áramszünetek hirtelen és előre nem látható módon következnek be. Ilyen helyzetekben a kempinglámpa, fejlámpa, valamint egy powerbank kritikus szerepet játszhatnak a mindennapi tevékenységek folytatásában.

2022. augusztus 9.
Nyári újdonságok a Nitecore-tól!

Bemutatjuk a Nitecore legújabb termékeit!

A Nitecore idén nyáron számos új, hasznosabbnál hasznosabb és innovatívabbnál innovatívabb termékkel rukkolt elő számos termékkategóriában. Találhatóak közöttük fantasztikus teljesítményű elemlámpák, praktikus áramforrások és számos hasznos kiegészítő is, melyek elengedhetetlenek a nyári szabadtéri kalandok során!

Blogbejegyzésünkben részletesebben is bemutatjuk őket:

2021. július 6.
Itt a nyár! Kempingre fel!

Végre elérkezett hozzánk a jó idő és a világjárvány okozta szigorítások is enyhülni kezdtek. Tehát itt az ideje, hogy elkezdjük tervezni a jól megérdemelt pihenésünk részleteit!
 A Mylitee.com segít kiválasztani és elérni utazásodhoz a megfelelő eszközöket, legyen az egy kempingezős fesztivál egy hűs vizű tóparton, vagy egy frissítő túra fent a hegyekben. Bárhová is mész a nyáron, reméljük segíthetünk beszerezni a szükséges eszközöket!

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G