Blog - Elemlámpa webáruház

Archívum
2024. február 16.
Kiránduláshoz, túrázáshoz, Kéktúrához ajánlott lámpák és fejlámpák

Itt a tavasz, lassan felszáradnak erdeink, és egyre többen látogatnak ki ilyenkor a természetbe, hogy élvezzék a friss levegő és a gyönyörű tájak látványát. Azonban sok esetben megfeleldkeznek egy rettentően hasznos, akár életmentő kiegészítőről, mégpedig a lámpáról! Ebben a cikkben a világító alkalmatosságok szükségességére szeretnénk felhívni figyelmeteket, amiknek helye kell, hogy legyen a csomagotokban!

2023. szeptember 28.
H szériás fejlámpák

Elérkezett fejlámpákat részletező cikksorozatunk harmadik állomásához, a H szériához. Szintén sok modellt tartalmaz, akárcsak az előző cikkben bemutatott NU széria.

2023. szeptember 19.
NU szériás fejlámpák

Mint az előző cikkben írtuk, a Nitecore fejlámpa kínálatát fogjuk picit részletesebben is körbejárni sorozatunkban. Következő állomásunk az NU széria!

2023. szeptember 4.
UT szériás fejlámpák

A Nitecore jelenleg a piacon az egyik legátfogóbb fejlámpa portfólióval rendelkezik. Ebben a cikkemben az UT széria fejlámpáit szeretném bemutatni részletesebben.

2023. augusztus 8.
Felkészülés egy áramszünetre

Az áramszünet sosem érkezik jókor, és mindannyiunk életét megnehezítheti. Legyen szó természeti katasztrófáról, hálózati problémákról vagy más váratlan eseményről, az áramszünetek hirtelen és előre nem látható módon következnek be. Ilyen helyzetekben a kempinglámpa, fejlámpa, valamint egy powerbank kritikus szerepet játszhatnak a mindennapi tevékenységek folytatásában.

2022. július 1.
Praktikus kiegészítők horgászathoz!

Amint kellemesebbre fordul az idő, egyre többen látogatnak el a vízpartokra akár egyedül, akár társaságban, hogy megkíséreljék kifogni a vízben rejtőző halakat. Azonban ahhoz, hogy az akár több óráig, vagy bizonyos esetekben több napig is eltartó horgászat minél hatékonyabban és kényelmesebben teljen, érdemes lehet egy pár hasznos kiegészítőt beszereznünk a horgászfelszerelések mellé.

Blogbejegyzésünkben mutatunk pár, webshopunkon kapható terméket, melyek garantáltan megkönnyítik a dolgodat peca közben.

2022. június 23.
Kedvenc elemlámpáink szereléshez és barkácsoláshoz!

Tedd hatékonyabbá a szerelést, vagy a barkácsolást kiemelkedő minőségű és praktikus kialakítású munkalámpákkal! Egy praktikus fényforrás bizony nagyban meg tudja könnyíteni a dolgunkat munka közben. Blogbejegyzésünkben megmutatjuk a kedvenc, webshopunkon elérhető elem-és fejlámpáinkat, melyeket bátran ajánlunk, ha egy valóban hasznos fényforrásra van szükségünk a műhelyben! De előtte nézzük, mi tesz egy lámpát jó szerelőlámpává:

2022. május 11.
Nitecore HC68: Fókuszálható fényű dupla LED-es fejlámpa fantasztikus teljesítménnyel!

Ezúttal sem csalódtunk, hiszen a Nitecore ismét egy kiemelkedő teljesítményű és rendkívül hasznos fejlámpával rukkolt elő a HC68 képében. Egyediségét az adja, hogy két prémium minőségű LED kapott benne helyet, melyek fénye gyönyörűen fókuszálható, így képes keskenyebb szögű fókuszált, valamint szélesebb szöggel rendelkező szórt fény kiadására is.

2019. augusztus 30.
5 tipp, hogy a legtöbbet tudd kihozni a fejlámpádból egy kempingezés alkalmával!

Az egyetlen dolog amely biztos egy kempingezés alkalmával az, hogy ránk fog esteledni. A zseblámpák vagy a tábortűz tökéletesen kiválló megoldások, de ha engem kérdeznek a fejlámpa a legjobb megoldás az ilyen alkalmakra. Helyezzen fel egy fejlámpát és máris megvan a megfelelő megvilágítás és ráadásul mindkét keze szabadon marad.

 

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G