Blog - Elemlámpa webáruház

Archívum
2024. február 22.
Nitecore EDC33 elemlámpa teszt

A Nitecore EDC sorozata két új taggal bővült, az EDC33 és az EDC35 modellekkel. A kisebbik modellt, az EDC33-ast szeretném bemutatni közelebbről.

2024. február 16.
Kiránduláshoz, túrázáshoz, Kéktúrához ajánlott lámpák és fejlámpák

Itt a tavasz, lassan felszáradnak erdeink, és egyre többen látogatnak ki ilyenkor a természetbe, hogy élvezzék a friss levegő és a gyönyörű tájak látványát. Azonban sok esetben megfeleldkeznek egy rettentően hasznos, akár életmentő kiegészítőről, mégpedig a lámpáról! Ebben a cikkben a világító alkalmatosságok szükségességére szeretnénk felhívni figyelmeteket, amiknek helye kell, hogy legyen a csomagotokban!

2023. október 12.
Technik P150UV elemlámpa bemutató

A Technik P150UV lámpát szeretném bemutatni, ami elemlámpa, munkalámpa, UV fényű lámpa, mindez pedig elegáns tollszerű külsőbe csomagolva.

2023. augusztus 8.
Felkészülés egy áramszünetre

Az áramszünet sosem érkezik jókor, és mindannyiunk életét megnehezítheti. Legyen szó természeti katasztrófáról, hálózati problémákról vagy más váratlan eseményről, az áramszünetek hirtelen és előre nem látható módon következnek be. Ilyen helyzetekben a kempinglámpa, fejlámpa, valamint egy powerbank kritikus szerepet játszhatnak a mindennapi tevékenységek folytatásában.

2022. augusztus 9.
Nyári újdonságok a Nitecore-tól!

Bemutatjuk a Nitecore legújabb termékeit!

A Nitecore idén nyáron számos új, hasznosabbnál hasznosabb és innovatívabbnál innovatívabb termékkel rukkolt elő számos termékkategóriában. Találhatóak közöttük fantasztikus teljesítményű elemlámpák, praktikus áramforrások és számos hasznos kiegészítő is, melyek elengedhetetlenek a nyári szabadtéri kalandok során!

Blogbejegyzésünkben részletesebben is bemutatjuk őket:

2022. június 23.
Kedvenc elemlámpáink szereléshez és barkácsoláshoz!

Tedd hatékonyabbá a szerelést, vagy a barkácsolást kiemelkedő minőségű és praktikus kialakítású munkalámpákkal! Egy praktikus fényforrás bizony nagyban meg tudja könnyíteni a dolgunkat munka közben. Blogbejegyzésünkben megmutatjuk a kedvenc, webshopunkon elérhető elem-és fejlámpáinkat, melyeket bátran ajánlunk, ha egy valóban hasznos fényforrásra van szükségünk a műhelyben! De előtte nézzük, mi tesz egy lámpát jó szerelőlámpává:

2021. július 6.
Itt a nyár! Kempingre fel!

Végre elérkezett hozzánk a jó idő és a világjárvány okozta szigorítások is enyhülni kezdtek. Tehát itt az ideje, hogy elkezdjük tervezni a jól megérdemelt pihenésünk részleteit!
 A Mylitee.com segít kiválasztani és elérni utazásodhoz a megfelelő eszközöket, legyen az egy kempingezős fesztivál egy hűs vizű tóparton, vagy egy frissítő túra fent a hegyekben. Bárhová is mész a nyáron, reméljük segíthetünk beszerezni a szükséges eszközöket!

2020. október 22.
A legjobb Nitecore EDC lámpák szerintünk!

Mit is jelent az EDC? Ez az angol Every day carry, vagyis tükörfordításban kb. annyit tesz, hogy minden nap nálunk lévő lámpa. Ez a jelző azért sejtet már valamit a lámpa méretéről, súlyáról, kialakításáról. Itt nem böszme nagy fényszórókat meg throwereket kell elképzelni, hanem kicsi, kompakt elemlámpákat, amik elférnek a zsebünkben észrevétlenül, vagy épp a kulcs csomónkon!

2019. szeptember 19.
A tökéletes "apuka" lámpa!

Ha tökéletes ajándékot keresel egy olyan személynek aki szeret barkácsolni, esetleg olyan munkát végez amelyhez elengedhetetlen egy zseblámpa használata, akkor megtaláltad a számára megfelelő ajándékot, méghozzá a Nitecore MT21C dönthető fejű zseblámpa személyében. Mivelhogy ez a könnyen kezelhető és nagy fény erejű készülék egyszerűen átkonvertálható a tradicionális zseblámpa stílusból egy 90°-ban dönthető mágneses zseblámpává. Térjünk is ki rá bővebben, hogy mit is tud ez az egyedi zseblámpa.

2017. december 14.
Éjszakai vadászat kompromisszumok nélkül

A vadászat olyan sport, amit nem csak nappal, de éjjel is lehet űzni. Amennyiben az utóbbit preferáljuk, vagy vadkárelhárításban veszünk részt, nélkülözhetetlen egy jó vadászlámpa. De mitől jó egy ilyen lámpa?

2017. december 7.
Kompromisszumok nélkül a Nitecore TM38-cal
Megérkezett a Nitecore legújabb zászlóshajója! A TM38 névre keresztelt LED lámpa akár 1400 méteres hatótávolságra is képes, így széles körben használható.
2017. december 7.
SRT9, a taktikai elemlámpák királya

A SmartRing Tactical (SRT) sorozat legújabb tagja, az SRT9 egy kifejezetten a bűnüldöző, vadászati, keresési és mentési alkalmazásokhoz kifejlesztett zseblámpa.

vagy hozz létre felhasználói fiókot!
vagy jelentkezz be, ha már van fiókod!
Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és a Szolgáltatási feltételei érvényesek.
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.
Üss enter-t a kereséshez, vagy esc-et a bezáráshoz
G